English | Български | Пишете ни 
Фест 2006 Филми Прожекции Жури Награди Новини Отзиви Гости Галерия Организатори За нас
20.03, - 16:30, Дом на киното
22.03, - 14:00, Люмиер
Режисьор:  Сантяго Лоса
Оператор:  Вили Бениш
Сценарист:  Сантяго Лоса
Продуцент:  Франческа Федер , Мартин Лоса
Музика:  Фернандо Тур
В ролите:  Ева Бианко , Мария Онето , Мария Песак , Мара Сантучо , Рубен Делароса
Продукция:  Aeternam Films/ARCANO Production
Световен разпространител:  Bavaria Film International
Световен екран
Блуждаещи състояния
Гранично кафене
Изкушението
Наемът
Последният Такеши
Четири боси жени

ЧЕТИРИ БОСИ ЖЕНИ
4 MUJERES DESCALZAS
4 WOMEN, BAREFOOT
Аржентина, 2005, 90 мин, цветен

Четири жени, търсещи своето място в света, се събират да споделят своите страхове, надежди и силата на вярата си. Това, което намират, е много повече от доверие и приятелство – това е простата радост да бъдеш жив.

“Някога в бъдещето аз ще си спомня този ден. Харесва ми да съм тук, с теб, да те опознавам... Почти се срамувам да съм толкова щастлива!” Думите на Марта излъчват радост, но преди да успее да ги произнесе, тя и приятелките й ще усетят някои от най-мрачните състояния на душата. Четири жени търсят своето място в града, в Аржентина, в света. Преодоляват препятствията, които им пречат, и споделят най-съкровените си страхове... Обсъждат това, което ги разсмива, и влиянието на лунните затъмнения... Вкопчват се във вярата си – била тя християнска, еврейска или съвсем лична... Всъщност именно тяхната вяра – както и тяхното приятелство – им помага да вземат решенията, които ще променят живота на всяка от тях.

След успеха на своя дебют Странно, станал хит в Южна Америка и спечелил награди, младият аржентински режисьор Сантяго Лоса създава интимен, откровен, изключително личен и на моменти смущаващ филм за магическите и пречистващи моменти в живота на четири жени.

САНТЯГО ЛОСА
SANTIAGO LOZA
Аржентински режисьор, роден в Кордоба през 1970 г. Първият му филм Странно печели Голямата награда “Тигър” на Фестивала в Ротердам ’03 и Наградата за дебют на Фестивала на независимото кино в Буенос Айрес.2003  Странно
2005  4 жени, босоноги
© 2001 - 2006 продуцентска къща "Арт Фест" Концепция - created by